Stále mnoho majitelů iPhonu řeší, jak si stáhnout nějaké to video z Ulozto.cz do svého iPhonu, aniž by toto video musel nejprve stáhnout do počítače a pak přes iTunes do svého iPhonu. Zde je návod jak na to a jak si zpříjemnit třeba cestu autobusem, vlakem nebo letadlem.



  1. Na App Store si zdarma stáhněte aplikaci DOCUMENTS
  2. Po spuštění aplikace klikněte v pravé spodním rohu na ikonu kompasu a otevře se vám internetový prohlížeč, kde ve vrchním příkazovém řádku zadejte Ulozto.cz
  3. Na stránce Ulozto.cz si vedle lupy zadejte video které chcete hledat. Po vyhledání tohoto videa klikněte na to které si chcete stáhnout.
  4. V dalším okně pod videem (pokud nemáte účet na Ulozto.cz) klikněte na Stáhnout pomalu. Po zadání kódu klikněte na Stáhnout.
  5. Otevře se vám okno, kde můžete zvolit název stahovaného souboru nebo jej ponechat a dále místo kde se soubor uloží. Standardně je nastaveno uložení do složky Documents/Downloads. Pak v pravém horním rohu klikněte na ikonu Done.
  6. Poté budete vráceni zpět do prohlížeče, kde ve spodní liště kliknete na ikonu šipky mířící dolů. Otevře se vám záložka aktuálního stahování. Zde vidíte průběh stahování vašeho videa a kolik je již aktuálně staženo. V horní liště se vám vedle symbolu připojení bude stále točit ikona načítání dat, to značí, že se soubor stahuje.
  7. Po stažení souboru klikněte vlevo nahoře na ikonu křížku, kdy budete opět vráceni zpět do prohlížeče, kde ve spodní liště v levém spodním rohu kliknete na ikonu složky (obálky).
  8. Nyní máte zobrazené adresáře v aplikaci Documents. Zde klikněte na složku, kam jste zadali uložení videa (standardně je to složka Downloads).
  9. Zde si najděte video které jste si stáhli. Kliknutím na něj se spustí její přehrávání.
  10. V přehrávači si video můžete video posouvat po 10 a více sekundách vpřed i vzad, a to tak, že dvakrát kliknete buď na levou nebo na pravou část přehrávaného videa.

S aplikací DOCUMENTS můžete samozřejmě stahovat i jiné soubory z celého internetu a nejen z ulozto.cz.