Existuje mnoho způsobů jak používat Apple TV. Od sledování filmů až po hraní her. Když je ale Apple TV v nečinnosti, je zobrazení hodiny užitečné. Zde je pár pěkných aplikací hodin zdarma.



WALLSCAPE
Cena: ZDARMA

Pokaždé, když otevřete aplikaci Wallscape na vaši Apple TV, dostanete nádherný obrázek, který vám pomůže s časem. U každé fotografie můžete vidět místo, kde byla pořízena. Zobrazí se vám aktuální počasí se symbolem a teplotou.

 

ELLIE
Cena: 0,99 $

Zatímco zdarma je vždy nejlepší, malá cena, kterou zaplatíte za Ellie, stojí za to. Ellie vám dává skvělé pohledy a scény, procházejte různými scénami od slunce k moři, obloze až k vesmíru. K dispozici jsou různé možnosti a některé i se zvukem. Lze změnit formát času z 24 hodinového na 12 hodinový.

 

CLOCK AND TIMER
Cena: ZDARMA

Hodiny a časovač pro Apple TV je další dobrá volba, která nabízí trochu víc než ostatní. Aplikace vám umožňuje měnit čtyři nastavení a poskytuje užitečné funkce jako časovač a stopky, zvolit místní čas nebo světové hodiny. V nastavení můžete upravit umožnění spánku, umístit čas do rohu obrazovky, zobrazit sekundy a zobrazit časový formát 12 nebo 24 hodinový. S prémiovou aktualizací, získáte vyhledávání měst, různá pozadí a další.

 

NIXIE TIME
Cena: ZDARMA

Aplikace Nixie Time, zobrazuje čas v hodinovém displeji zářící oranžovou barvou z trubek a drátěného pletiva, kdy se tento čas efektně odráží od povrchu na kterém stojí.

 

TEXT CLOCK
Cena: ZDARMA

Velmi zajímavou aplikací pro zobrazení hodina na Apple TV je Text Clock, která zobrazuje aktuální čas slovy namísto čísly. Čas je zapsán slovy a minuty jsou zobrazeny jako body v dolní části. Takže hodiny ukazují čas po pěti minutách a čtyři tečky ukazují dobu do další změny. Text Clock vám tedy nedá přesný čas na minuty a sekundy, ale koncept zobrazení hodin je velmi zajímavý. Lze změnit barvu a jas pozadí.

Zdroj: idownloadblog.com