Minulý týden společnost Apple vydala beta verzi iOS 12.1 která přináší několik nových změn a funkcí, včetně jedné pozoruhodné funkce specificky zaměřené na uživatele iPhone Xs .



Tato beta verze neobsahuje mnoho změn, ale všechny tři změny jsou významné. V první řadě jde o skupinový Face Time, ve kterém bude povoleno sdílení videohovorů ve skupině až 32 osob.

Druhá velká funkce je exkluzivní pro uživatele Xs a Xs Max. Jde o novou funkci hloubkového ovládání, která umožňuje upravit hloubku ostrosti v režimu na výšku. Nyní je k dispozici s náhledem v reálném čase během kompozice fotografií. To znamená, že nyní můžete komponovat fotografie s tím správným množstvím rozostřeného pozadí pomocí praktického nového posuvníku v zásobníku rozhraní fotoaparátu Portrét.

Třetí funkce je v aplikaci Hodinky. Zde jsou dostupné zcela nové barvy hodinek, které umožňují uživatelům vybrat si z 51 různých barev. Tyto hodinky, které zahrnují kruhy, kruhové a celoobrazovkové styly, jsou k dispozici pro Apple Watch Series 4 a starší modely. Pouze s Apple Watch Series 4 získáte přístup k bezobslužným plnobarevným hodinkám na míru přizpůsobeným velkému displeji zařízení. Abyste plně využili nové plnohodnotné barevné hodinky, tak budete muset používat watchOS 5.1 beta 1.

Zdroj: 9to5mac.com