První dodávky nového iPhone Xs a iPhone Xs Max již mají své první majitele a i u nás již začínají být k dispozici pro předobjednávku. Právě včas představila společnost Spigen nová pouzdra pro iPhone Xs, Xs Max a dokonce i pro nadcházející iPhone Xr.



Řada Thin

Thin Fit a Thin Fit 360 jsou nejtenčí, ale stále ochranná pouzdra vyrobená z tvrdého polykarbonátového designu a ochranného krytu skla na míru pro všechny nové modely iPhone.

Průsvitná pouzdra

Pokud hledáte perfektní průsvitné pouzdro, podívejte se na Ultra hybrid. K dispozici je buď v plně průhledné variantě nebo s barevnými pásy, které odpovídají barvě.

Ultratenká pouzdra

Stylové ultratenké pouzdro bylo také nově vyrobeno speciálně pro nové iPhony. Stále si ale drží detaily z uhlíkových vláken a matné povrchové úpravy, které skryjí otisky prstů, v posledních letech si je uživatelé velmi oblíbili.

Ochranná pouzdra

Špičkovým pouzdrem, které nabízí největší ochranu je Tough Armor – neuvěřitelně robustní dvouvrstvý, ale elegantní design za přijatelnou cenu ve srovnání s konkurencí.

Ochrana displeje

Glas.tR EZ Fit je dodáván s inovativním aplikátorem, který je navržen tak, aby co nejvíce usnadnil práci pro jeho aplikaci. Jednoduše ho umístěte na telefon a stiskněte střed pro aplikaci.

Zdroj: 9to5mac.com