Společnost Apple sdílí specifikace baterií pro telefony iPhone tím, že poskytuje hodnocení využití času hovoru, používání internetu, přehrávání videa a dalších, ale nesdílí skutečnou kapacitu baterie pro každý model. Nyní máme specifické údaje baterií pro iPhone Xs, Xs Max a Xr.



Dle specifikací ma iPhone Xs menší kapacitu baterie než iPhone X. Jak jsme si všimli minulý týden, Xs má o hodinu kratší dobu hovoru než iPhone X, ale pokud jde o přehrávání videa, tak vydrží o hodinu déle. Je zatím těžké říci, jak nový procesor A12 bude ovlivňovat životnost baterie nových modelů iPhone.

Jak se ukázalo, iPhone Xs má kapacitu baterie 2658 mAh, tedy zhruba o 2% menší než jeho předchůdce iPhone X, který má kapacitu 2716 mAh. Pokud jde o iPhone Xs Max, tak podle očekávání nabízí nejsilnější baterii o kapacitě 3174 mAh. Kapacita baterie iPhone Xr je 2942 mAh. Ze tří nových iPhone však model Xr přináší nejvíce využití s ​​až 25 hodinami hovoru, 65 hodinami přehrávání hudby a 16 hodinami přehrávání videa.

Co se týče operační paměti nových iPhone, tak dle zjištění mají mít iPhone Xs a Xs Max kapacitu 4GB RAM, zatímco Xr má mít kapacitu 3GB RAM.

Zdroj: 9to5mac.com