Společnost Belkin představila svoji nejnovější dokovací stanici pro iPhone a Apple Watch BOOST UP Wireless Charging Dock, která je hlavním produktem této řady. K dispozici je také nová PowerHouse Charge Dock.



Oba nové produkty jsou navrženy tak, aby spolupracovaly také s iPhone Xs, Xs Max a Xr. BOOST UP Wireless Charging Dock pro iPhone a Apple Watch je nová řada BOOST UP pro příslušenství Apple a nabízí nový USB port pro nabíjení třetího zařízení, stojí 160 dolarů.

Co nabízí:

  • Optimalizované bezdrátové nabíjení až 7,5 W pro zařízení s podporou Qi a 5 W/1 A pro Apple Watch; Další port USB-A nabíjí třetí zařízení až do 5W/1A
  • Podporuje Režim nočního stolku pro Apple Watch při optimálním pozorovacím úhlu
  • Možnost nabíjet ve většině pouzder až do tloušťky 3 mm
  • 45W AC adaptér je součástí balení pro okamžité nastavení
  • Qi-certifikace, MFi-certifikace, záruka na připojená zařízení a 3letá záruka

Kompatibilní s zařízeními iPhone X, Xs/Xs Max, Xr a 8/Plus, k dispozici bude v prosinci od společností Apple a Belkin. Oficiální stránka ještě není aktualizována, ale dříve či později by být měla.

 

Druhá dokovací stanice, která byla dnes představena, je PowerHouse Charge Dock pro Apple Watch a iPhone. Má stejný design jako nyní zlevněná předchozí verze, ale tahle dokovací stanice nabízí podporu pro všechna zařízení od iPhone Xs Max až po iPhone 5. PowerHouse Charge Dock pro Apple Watch a iPhone se bude prodávat za 100 dolarů a bude k dispozici v listopadu.

Zdroj: 9to5mac.com