Společnost Brilliant dnes představila svůj nový vypínač „Brilliant Control“ s dotykovým displejem, který koupíte za 299,00 dolarů. Podpora Amazon Alexa je přímo v Brilliant Control, což usnadňuje lidem ovládat své produkty svým hlasem.



Dotázali jsme se na budoucí podporu HomeKit a společnost uvedla, že má hardwarovou podporu pro HomeKit postavenou přímo do Brilliant Control. To znamená, že budoucí aktualizace softwaru pro vypínač bude obsahovat podporu HomeKit, ale společnost nezveřejnila vydání této aktualizace. Podpora HomeKit vám umožní ovládat scény a příslušenství prostřednictvím dotykového panelu nebo Siri. Brilliant Control je nyní kompatibilní se systémem Sonos a umožňuje přepínačem světla fungovat jako hub pro přehrávání hudby na řadě inteligentních reproduktorů společnosti Sonos. Přístroj také funguje jako systém reproduktorů, pokud máte dva nebo více nainstalovaných.

Připojené funkce zahrnují možnost vidět, kdo je u vašich dveří, můžete upravit teplotu dotykem, nebo hlasem, ovládat scény Hue a další. Displej může také působit jako fotorámeček, když se nepoužívá, může zobrazovat například rodinné fotografie. Brilliant uvádí, že instalace zařízení je stejně snadná jako instalace jiných vypínačů a nevyžaduje žádné další připojení, úpravy nebo vzdálené servery. Brilliant Control je dodáván v šesti barvách a cena začíná na 299 dolarů za jeden panel a pak se zvedne na 349 dolarů pro panel se dvěma vypínači, 399 dolarů pro panel se třemi vypínači a 449 dolarů pro panel se čtyřmi vypínači. Více informací o Brilliant Control najdete na webových stránkách společnosti.

Zdroj: macrumors.com