Společnost Snap dnes představila dva nové modely Spectacles brýlí nazvané „Nico“ a „Veronica“. Namísto kruhových čoček s barevnými styly přicházejí nové brýle v černo-černé variantě s polarizovanými čočkami a vypadají jako tradiční sluneční brýle.



Jinak se zdá, že brýle jsou z velké části stejné jako modely, které byly vydány v dubnu. Můžete natočit až 70 videí nebo stovky fotografií na jedno nabití a veškerý obsah bude přes Bluetooth přenášen na připojený telefon. Oba modely jsou odolné proti vodě, takže se nemusíte obávat, když je budete nosit v dešti nebo na pláži. Další rozdíl mezi novými brýlemi a modely z dubna je nové černé poloměkké pouzdro. V dubnu po vydání Spectacles 2 zaznamenala společnost 40% nárůst obsahu nahraného do služby Snapchat prostřednictvím Spectacles.

Snap uvádí, že od představení Spectacles 2 uživatelé odesílají v průměru o 40 procent více fotografií a videí pořízených brýlemi. Společnost také usnadnila sdílení obsahu na jiných platformách mimo Snapchat tím, že přidala automatické ukládání a umožnila uživatelům exportovat video v běžnějších formátech. Zájemci mohou zakoupit Nico a Veronica Spectacles na Snapchat.com za 199,99 dolarů. Po uvedení na trh budou prodávány ve vybraných prodejnách Nordstrom a Neiman Marcus na podzim.

Zdroj: macrumors.com