Společnost Totallee právě vydala svá super tenká pouzdra pro všechny nové iPhony včetně iPhone Xs Max, Xs a iPhone Xr. Totallee od roku 2013 vyrábí vysoce kvalitní  pouzdra pro iPhone.



Všechny její pouzdra jsou neuvěřitelně tenké (pouze 0,02″) a lehké. Pouzdra jsou k dispozici v 9 různých barvách a 3 různých stylech: matné, lesklé a kožené. Všechny vycházejí z minimalistického designu Apple a jsou určeny k tomu, aby ho doplňovaly, ne překryly. I přes to, že jsou ultra tenké, přouzdra chrání tam, kde je to nejdůležitější. Ochrání váš telefon před nárazy a škrábanci. Totallee se zaměřil na objektiv fotoaparátu, aby byl chráněn, když je telefon umístěn lícem dolů.

Pouzdro pokrývá všechny strany a každý roh iPhone, a zároveň vám poskytuje snadný přístup ke všem potřebným tlačítkům a portům. Pouzdra jsou neuvěřitelně přesné a vyrobené z vysoce kvalitního polypropylenu, které vydrží déle než jiné imitace. A na rozdíl od mnoha jiných výrobců, společnost Totallee nabízí záruku 2 roky a okamžité vrácení peněz do 30 dnů od data zakoupení. Pouzdra jsou k dostání na stránkách společnosti.

Zdroj: 9to5mac.com