Společnost Logitech dnes oznámila, že Crayon stylus, který byl dříve k dispozici pouze školám, přichází do Apple Store, což znamená, že bude k dispozici pro každého, kdo si ho chce koupit.



Crayon stylus, který byl představen v březnu spolu s 9,7-palcovým iPadem 6. generace, je navržen tak, aby fungoval jako levnější alternativa k Apple Pencil. Je vybaven štíhlým hliníkovým tělem a hrotem ve stylu Apple Pencil. Funguje úplně stejně, nicméně zde není citlivost na tlak. Logitech navrhl Crayon pro studenty, takže má plochý povrch, gumový konec a pohodlnou rukojeť pro menší ruce.

Stejně jako Apple Pencil, Crayon nepotřebuje Bluetooth pro připojení k iPadu. Může trvat až šest hodin, než bude plně nabitý a připravený k použití. Stojí za zmínku, že Crayon je navržen tak, aby byl kompatibilní pouze s iPadem šesté generace. K dispozici bude v Apple Store, na webových stránkách společnosti Apple a na webové stránce Logitech. Zatímco školy mohou zařízení zakoupit za 50 dolarů, zákazníci, kteří si koupí Crayon od Apple nebo Logitech, budou muset zaplatit 70 dolarů.

Zdroj: macrumors.com