Asi před rokem získala společnost August Home švédského výrobce zámků Assa Abloy, který také vlastní Yale a několik dalších značek zámků. Dnes Yale a August představili novou řadu Smart Locks, která kombinuje bezpečný zámek Yale s aplikací a softwarem společnosti August.



„Assure Locks – Connected by August“ umožní zákazníkům odemknout své dveře pomocí aplikace nebo vstupního kódu. Odemknout dveře si můžete také pomocí funkce Automatické odemknutí. Yale také podporuje Siri a HomeKit, takže uživatelé mohou požádat Siri o otevření dveří nebo nastavení automatiky, které zamkne a odemyke dveře v určitých dnech. Zámek také polupracuje s Amazon Alexa a Google Assistent. Kromě toho mohou zákazníci používat aplikaci August pro ovládání nových zámků, sdílení virtuálních klíčů, zobrazení aktualizací stavu uživatelů, kteří přicházejí a odcházejí z domova, a pomocí aplikace mohou zajistit aby byly dveře zamknuté.

Generální ředitel společnosti August Jason Johnson říká, že nové produkty jsou jen začátkem partnerství Yale a August Home. „Společnost Yale a August sdílejí stejný cíl, a to  aby domy zákazníků byly chytřejší a bezpečnější,“ řekl Jason Johnson, generální ředitel a spoluzakladatel August Home. „Tento nový produkt je prostě začátkem toho, čeho společně dosáhneme, pokud jde o inovace zámků.“ Zámky můžete koupit na webu ShopYaleHome.com již dnes nebo na August.com v polovině října.

Zdroj: macrumors.com