Apple dnes odpoledne sdílel nejlepší fotografie, které shlédl na stránkách Instagram a Twitter od zákazníků, kteří si koupili jeden z nových zařízení iPhone Xs nebo iPhone Xs Max.



Fotografie byly shromážděny od uživatelů Instagramu a Twitteru, kteří fotografie označili hashtagem „#ShotoniPhone“. Fotky byly pořízeny pomocí režimu Portrét, HDR, pokročilejší bokeh, úpravy hloubky a dalších funkcí představených v iPhone Xs a Xs Max.

Nové iPhony nabízejí stejný 12-megapixelový fotoaparát s dvojitým objektivem a širokoúhlý kamerový systém jako zařízení iPhone X, ale různá vylepšení přináší snímky, které jsou lepší než kdykoli předtím.

Zařízení jsou vybaveny vylepšeným širokoúhlým obrazovým snímačem, který je o 32 procent větší než snímač v zařízení iPhone X a dvakrát tak rychlejší, aby byla zajištěna lepší věrnost obrazu, větší přesnost barev a lepší výkon v podmínkách slabého osvětlení.

https://www.instagram.com/p/BoNvtnJFG0C/?utm_source=ig_embed

Nový procesor a druhá generace Neural Engine umožňují zpracovávat fotografie novým způsobem pomocí funkce Smart HDR pro lepší dynamický rozsah. Nový hardware také nabízí úpravu hloubky a lepší bokeh, když používáte režim Portrét pro rozmazání pozadí.

https://www.instagram.com/p/BoGTY8xn1AN/?utm_source=ig_embed

Všechny fotografie můžete vidět na the Apple Newsroom.

Zdroj: macrumors.com