Apple připravil tento měsíc novou výzvu pro zaměstnance, která se zaměřuje na aktivní soustředení a meditaci. Společnost Apple říká, že spolupracuje s aplikací 10% Happier, která přináší úkoly pro zaměstnance k meditaci po dobu 25 dní.



Zatímco výzva je zaměřena na aplikaci 10% Happier, zaměstnanci mohou také použít jinou, která je vázána na aplikaci Zdraví v iOS. Výzva se zaměřuje na funkci, která vám ukazuje, kolik minut aktivního soustředění jste nahromaděli během posledního dne, týdne, měsíce a roku. Tyto informace mohou být zaznamenány aplikacemi, jako je Headspace, Aura, Calm, 10% Happier a vlastní aplikace Apple Dýchání. Zaměstnanci, kteří dokončí výzvu, obdrží tričko, které zobrazuje modrozelené logo aplikace Dýchání.

Apple již v minulosti pořádal podobné výzvy pro své zaměstnance, které se zaměřovaly na tělesné cvičení nějakého druhu. V dubnu 2017 zaměstnanci, kteří na Apple Watch každý měsíc dokončili kroužek stání, pohybu a cvičení, dostali každý měsíc odznaky kroužků ve zlaté, stříbrné nebo bronzové, podle počtu dnů v měsíci, kdy dosáhli 100%. Další výzva se konala na začátku letošního roku a odměnou byly exkluzivní řemínky Apple Watch.

Zdroj: macrumors.com