Již brzy budete moct začít vytvářet předběžné objednávky iPhone Xr a jakmile bude dostupný, zákazníci budou mít možnost zakoupit si průhledné pouzdro prodávané společností Apple.



Stát bude kolem 40 nebo 55 dolarů. iPhone Xr přichází v barvě bílé, černé, modré, korálově červené, žluté a (PRODUCT) RED, všechny vyrobené se skleněným tělem a odpovídajícími hliníkovými rámy. Kvůli barevným variantám, to dává smysl, že Apple nabízí možnost zachovat si, pro jakou barvu se rozhodnete, ale zároveň mít iPhone Xr v plně chráněn. Podobně jako u ostatních pouzder má standardní výřezy pro zadní stranu fotoaparátu a výřezy pro tlačítka hlasitosti, tlačítko pro ztišení a pro uzamčení.

Apple oznámil iPhone Xr společně s iPhone Xs a iPhone Xs Max na události v září. Poslední dva telefony již byly vydány s novou řadu silikonových a kožených pouzder. Pro iPhone Xs  a Xs Max si můžete také koupit folio pouzdra, která chrání displej zařízení pomocí kožené klapky. Ti, kteří čekají na předběžnou objednávku zařízení iPhone Xr, mohou očekávat více stylů pouzder, pravděpodobně i včetně těchto silikonových a kožených.

Zdroj: macrumors.com