Apple plánuje vyřešit problém nazvaný BeautyGate v nadcházející aktualizaci iOS 12.1, která je v současné době testována vývojáři a veřejnými beta testery. Fotoaparát používá   efekt vyhlazení pokožky, což vyústilo v fotografie, které vypadaly zcela odlišně od těch, které byly pořízeny na iPhone X nebo starších.



Všechny tři nové iPhony mají 12-megapixelový fotoaparát s širokoúhlým objektivem orientovaným na zadní stranu, stejně jako přesně stejný kamerový systém TrueDepth. V podstatě nové iPhony společnosti Apple dělají více snímků s různými úrovněmi expozice a redukcí šumu, což vytváří hladký efekt na celou fotografii, a to nejen na tóny pleti. Zatímco funkce „Smart HDR“ přináší více detailů ve světlech a stínech, objevují-li se ve fotografii obličeje, někdy vypadají vyhlazeně a uměle. Apple sdělil, že nadcházející aktualizace iOS 12.1, která je v současné době v beta verzi, se bude zabývat tímto problémem s přední kamerou.

iPhone Xr získává skvělé recenze, které vyzvihují jeho dlouhou životnost, výkonnost a skvělou baterii, kvalitní displej Liquid Retina LCD a pestré barvy. Jak uvádí The Verge ve svém přehledu, skutečným rozdílem mezi iPhone Xr a iPhone Xs je 6,1-palcový LCD displej a 5,8-palcový OLED displej: „Skutečnou otázkou pro kupující je, zda je OLED displej s vysokým rozlišením na iPhone Xs tím, co chtějí, protože iPhone Xr nabízí téměř vše, co byste chtěli v telefonu mít.“

Zdroj: macrumors.com