Analytik Ming-Chi Kuo sdílel některé detaily o tom, co bychom mohli očekávat, že Apple představí 30. října, stejně jako informace o dalších produktech, kterých bychom se mohli dočkat koncem roku 2018 nebo počátkem roku 2019.



Kuo uvedl několik zajímavých předpovědí, včetně aktualizovaného iPadu mini a podrobností o spuštění AirPower.

iPad Pro
Kuo uvádí, že můžeme očekávat dva nové iPady Pro, které budou vybaveny USB-C, vylepšeným displejem a podporou Apple Pencil. Další podrobnosti o tom, jaké vylepšení lze očekávat nebo o tom, jak by mohla vypadat přepracovaná Apple Pencil nebyly sdíleny. Také předpokládá, že budou obsahovat Face ID, displej od okraje k okraji a žádný Home Button.

iPad mini
Kuo uvádí, že Apple představí novou verzi iPadu mini, který nebyl aktualizován několik let. Zařízení bude obsahovat aktualizovaný procesor. Kuo však neví, jestli ho Apple oznámí během mediální události nebo někdy později v roce nebo na začátku příštího roku, ale pokud se na něm pracuje, má smysl, aby byl představen společně s iPadem Pro.

Mac
Můžeme také očekávat několik nových Maců s novými procesory a dalšími vylepšeními uvnitř. Kuo říká, že můžeme počítat s novým levnějším notebookem a aktualizací MacBook, iMac a Mac mini.

AirPower a AirPods
Podle Kua by mohla společnost Apple vydat nové AirPods a AirPower buď později ve čtvrtém čtvrtletí roku 2018, nebo brzy v prvním čtvrtletí roku 2019, ale dosud neví, jaké jsou konkrétní plány společnosti. Je možné, že pokud Apple plánuje vydat AirPower před koncem roku 2018 podle slibů, mohlo by to být zmíněno na říjnové události. AirPower, který byl poprvé představen v září 2017, má nabíjet tři přístroje najednou, včetně iPhone, AirPods a Apple Watch. Co se týče AirPods, můžeme očekávat, že bude pracovat s AirPower spolu s novým bezdrátovým čipem, který umožní funkci „Hey Siri“.

Událost Apple se uskuteční v úterý 30. října v 10:00 východního času. Letošní událost se koná dříve než obvykle, protože se koná v New Yorku. Apple poskytne živý přenos události na své webové stránce a prostřednictvím aplikace Události v Apple TV.

Zdroj: macrumors.com