Apple koncem září zaregistroval nové modely iPadů a nové Bluetooth zařízení, což naznačuje blížící se vydání nových modelů iPadu Pro a možná i novou Apple Pencil.



Podle společnosti MySmartPrice Apple registroval čísla modelů A1876, A1980 a A1993, které odpovídají předchozím registracím iPadu, které jsme viděli v červenci v souboru Eurázijské hospodářské komise. Výjimkou je A1993, který nebyl zaznamenán při předchozím podání. Nová čísla modelů neodpovídají žádným existujícím zařízením a pravděpodobně představují nezveřejněné modely iPadu Pro. V červenci společnost Apple také zaregistrovala modely A1934, A1979, A2013, A2014 a A1985, což představuje nové modely iPadu Pro určené pro prodej v zemích, které zahrnují Arménie, Bělorusko, Kazachstán, Kyrgyzstán a Rusko. S očekávanými novými modely iPadu a novými Macy by Apple mohl uspořádat událost v říjnu, na které by je mohl představit.

Zprávy naznačují, že nové modely iPadu Pro mohou být prodávány společně s druhou generací Apple Pencil s párováním ve stylu AirPods a v archivu MIIT je neznámé Bluetooth zařízení. Zařízení Bluetooth obsahuje číslo modelu A2051 bez dalších informací. Není známo, co to je, ale mohl by to být opravdu nový Apple Pencil založený na zprávách, které jsme slyšeli. Očekává se, že Apple představí nové modely iPadu Pro ve velikostech podobných hodnotám 10,5 a 12,9 palců, s většími displeji s tenšími rámečky a bez Home Button. Očekává se, že všechny nové modely iPadu Pro přijmou Face ID a kamerový systém TrueDepth spolu se zdokonalenými procesory, lepšími schopnostmi fotoaparátu a snad i portem USB-C.

 

Zdroj: macrumors.com