Apple minulý týden představil novou kolekci Beats Studio 3 Wireless Skyline a dnes jsou k dispozici tři nové barvy těchto sluchátek. Nová kolekce Skyline je dostupná ve čtyřech barvách – půlnočně černá, křišťálově modrá, pouštní písek a stínově šedá.



Brzy budou k dispozici i v Apple Store a u autorizovaných prodejců. Z Apple.com budou odesálny do konce týdne (s výjimkou stínově šedé, která byla jednou z původních barev a byla dostupná okamžitě). Sluchátka v barvě Půlnočně černá jsou černozlaté s koženým odstínem hnědého. Ostatní tři verze mají světlejší barvy tmavé spárované s modrou, šedou a barvou písku.

 

Nejnovější sluchátka Studio 3 Wireless Skyline obsahují stejné funkce jako ostatní kolekce:

  • Pure Adaptive Noise Canceling pro tlumení vnějšího šumu
  • Apple čip W1 pro okamžité párování a rychlé přepínání mezi zařízeními s iCloud
  • 22 hodin výdrže baterie s ANC, 40 hodin výdrže baterie bez potlačení šumu

Beats Studio 3 Wireless je vybaven vestavěným mikrofonem pro telefonní hovory a Siri. Beats také obsahuje audio kabel pro přehrávání s konektorem pro sluchátka. Z hlediska kvality zvuku jsou sluchátka Beats Studio 3 Wireless stejné jako Bose QC 35 II. Uživatelé iPhonu navíc ocení integraci poskytovanou čipem W1.

Beats Studio 3 Wireless stojí 8 999 Kč a jsou k dispozici také v barvách červená, bílá, modrá, matná černá červeno-černá a porcelánová růžová.

Zdroj: 9to5mac.com