Vzhledem k tomu, že nabíjecí podložka AirPower stále nebyla představena, výrobci příslušenství začali přicházet s alternativními řešeními umožňujícími nabíjet AirPods pomocí bezdrátové nabíječky založené na Qi.



Adaptér HyperJuice je jedním z takových řešení. Je vyroben z bílého plastu, který odpovídá AirPods. Jedna strana adaptéru HyperJuice je kratší než ta druhá a tato strana je určena k umístění na zadní stranu pouzdra, aby bylo přístupné tlačítko Bluetooth. Přední strana adaptéru HyperJuice obsahuje logo a regulační informace FCC. Uvnitř adaptéru je konektor, který se zasune do portu pouzdra AirPods, což je způsob, jakým funguje bezdrátové nabíjení. Na spodní straně adaptéru je malá zelená LED dioda, která vás informuje o stavu nabíjení. Adaptér HyperJuice přidává AirPods objem a je určen k tomu, aby zůstal na nabíjecím pouzdru po celou dobu, takže je třeba si to uvědomit.

Adaptér byste mohli používat pouze při nabíjení, ale při přiložení pouzdra na nabíjení by to mohlo zničit účel bezdrátového řešení. Nabíjení AirPods s bezdrátovou nabíječkou bylo relativně rychlé, ale ne tak rychle jako nabíjení kabelem. Webové stránky Hyper uvádějí, že by to mělo trvat asi hodinu a půl, než budou AirPods plně nabité. Za zmínku stojí, že společnost také uvádí, že pozdro je určeno pro práci s bezdrátovou nabíječkou založenou na 5W Qi, ale pracuje také s verzemi 7.5W. HyperJuice pro AirPods lze zakoupit na webové stránce společnosti Hyper za 49,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com