Zbývá méně než 24 hodin od události Apple, kde očekáváme nové iPady, Macy a další. Po uplynutí čtyř let od posledního obnovení je jedním z nejvíce očekávaných nových produktů Mac mini.



Tento koncept ukazuje, jak by mohl vypadat s prostorově šedou povrchovou úpravou, novou magickou klávesnicí s Touch ID/Touch Barem a dalšími. Zatímco nemáme mnoho podrobností o tom, co přinese nový Mac mini, zpráva z letošního léta předpovídá zaměření na vyšší cenovou skupinu. Nyní ve spolupráci s iMagazinem vytvořil Viktor Kádár nejnovější koncept toho, co by Apple mohl představit.

Zatímco si uchovává tentýž tvar, na tomto konceptu můžeme vidět, že I/O byly aktualizovány tak, aby představovaly 4 porty Thunderbolt 3/USB-C vedle tradičních portů. Porty USB-A jsou sníženy na dva.

Kádár také navrhl koncept nové klávesnice, která obsahuje Touch Bar s Touch ID. Je to bezdrátová verze bez numerické klávesnice v šedé barvě. V současné době společnost Apple nabízí pouze šedou bezdrátovou klávesnici s numerickou klávesnicí.

Na konec tohoto konceptu představuje nový displej. Zatímco Apple oznámil, že v budoucnu bude nabízet vlastní displej, nebude to určitě až do příštího roku a bude kompatibilní pouze s novým počítačem.

Zdroj: 9to5mac.com