Aplikace Tweetbot 5 byla vydána minulý týden a přinesla několik nových funkcí včetně tmavého režimu, integrace GIF, podpory pro displej iPhone Xs Max a dalších. Skryté v této aktualizaci je však spousty nových možností témat.



Ve výchozím nastavení obsahuje aplikace Tweetbot 5 výchozí a tmavé téma s možností automatického přepínání mezi nimi na základě úrovně jasu displeje. Kromě nich je ale k dispozici dalších pět možností motivů, které můžete odemknout.

Jak získat více témat v aplikaci Tweetbot 5:

  • V aplikaci Tweetbot 5 klepněte na obrázek profilu v levém horním rohu. Odtud zvolte ikonu nastavení vlevo dole.
  • V dolní části Nastavení se zobrazí možnost Support Tweetbot. Klepněte na toto tlačítko a uvidíte tři možnosti pro nákup v aplikaci.
  • Chcete-li odemknout další témata aplikace Tweetbot, jednoduše zvolte jednu ze tří možností a dokončete prostřednictvím nákupu v aplikaci.

Po dokončení procesu klepněte na položku Zobrazení v Nastavení a přejděte úplně dolů. V možnosti Téma byste nyní měli vidět celkem sedm témat. Pokud nevidíte žádné možnosti, ujistěte se, že možnost Automaticky přepnout je vypnuta. Tweetbot 5 je k dispozici za 129 Kč v App Store.

Zdroj: 9to5mac.com