Společnost Apple dnes představila spousty nových zařízení, včetně nového MacBooku Air a Mac mini. Aktualizovaný MacBook Air obsahuje novou klávesnici, větší trackpad Force Touch, dva porty Thunderbolt 3/USB-C, displej Retina a Touch ID.



Podle The Verge nový MacBook Air vypadá hodně podobně jako MacBook Pro a jeho displej je v podstatě na stejné úrovni jako displej MacBooku Pro. Společnost The Verge dále uvedla, že to je MacBook, který by většina lidí měla koupit, ale přemýšlela, jestli cena za základní model 35 990 Kč je stále příliš vysoká: „Brzy provedeme podrobnější rozpis cen a porovnání s ostatními notebooky, ale můj počáteční dojem je, že i když má hodnotu 35 990 Kč, stále se zajímám, zda je vstupní cena příliš vysoká. Ale jediný reálný způsob, jak znát odpověď na tuto otázku, je počkat, až jak se bude prodávat.“

Touch ID je nyní umístěn nahoře. Celkově je to dlouho očekávaná aktualizace nejoblíbenějšího notebooku Apple. Je hezké vidět, že společnost tento model stále udržuje.

Mnoho lidí ocenilo dlouho očekávanou aktualizaci miniaturního zařízení společnosti Apple Mac Mini. Mac mini je dodáván ve vesmírně šedé barvě s čtyřjádrovými a 6jádrovými procesory Intel Core 8. generace s rychlostí až 4,6 GHz, což je 5 krát rychlejší než předchozí generace a s až 64 GB 2,666 MHz RAM. SlashGear si všiml mnoha portů na zadní straně zařízení, včetně čtyř portů Thunderbolt 3/USB-C, dvou portů USB-A, konektoru HDMI 2.0, konektoru 3,5 mm pro sluchátka a Ethernetu.

Zdroj: macrumors.com