iPhonePoint.cz Apple Premium Service, kde vám opraví váš iPhone, iPad nebo MacBook, slavnostně otevírá již 10. pobočku v Praze. Novou pobočku najdete v OC Palladium, nám. Republiky 1.



Tým profesionálních, zkušených techniků je schopno opravit vaše zařízení již do 20 minut, během této opravy vám bude nabídnuto občerstvení. Pokud má vaše zařízení složitější vadu, je možné se domluvit na přesném termínu, kdy si zařízení vyzvednete. Stalo se to jistě každému z nás, chvilka nepozornosti a iPhone, nebo iPad vám spadne, rozbije se displej a co potom? V iPhonePoint.cz opravit displej není žádným problémem. Každý komponent mají vždy na skladě, tedy i displej iPhonu, opraveno můžete mít už do 15-ti minut, přičemž otevřeno je každý den, do 22:00 hodin.iPhonePoint.cz Apple Premium Service je zároveň nejlépe hodnocený Apple servis v České republice.

Apple servis je záruční i pozáruční. Zároveň vám nabízí záruku kvality, takže si můžete být jistí, že všechny komponenty, které dostanete budou ve špičkové kvalitě. Vyřeší vám všechny vaše problémy a poruchy Apple zařízení. Opravy iPhonu, iPadu, Macbooku, výměna displeje, výměna baterie, výměna reproduktoru, výměna sluchátka, výměna nabíjecího docku a mnoho dalšího. Zároveň jsou výhradní specialisté na opravu základních desek. Dokonce, pokud máte doma nějaká zařízení, která již nepoužíváte a jen vám doma leží, ohodnotí jeho stav a částku vyplatí v hotovosti, nebo pošlou na účet, což je zajisté skvělé.

Servis najdete na adrese: 

Nám. Republiky 1 ( Palladium)
Řevnická 1 (Metropole Zličín)
Na Pankráci 86 (Arkády Pankrác)
Roztylská 2321/19 (OC Chodov)
Chlumecká 765/6 (OC Černý Most)
Veselská 663 (OC Letňany)
Plzeňská 8 (OC Nový Smíchov)
Spálená 2121/22 (OC Quadrion)
Revoluční 764/17 (Revoluční 17).