AmpliFi je jednou z mnoha značek na trhu síťových Wi-Fi routerů a jako první představila svůj router s displejem v roce 2016. Nyní oznámila rozšíření své produktové řady AmpliFi Instant.



To je domácí Wi-Fi systém, který je menší než jeho předchůdce a je zjednodušený, protože může být nastaven za méně než dvě minuty. Společnost AmpliFi navrhla nový router, aby byl kompaktní a okamžitě přístupný zákazníkům, kteří chtějí upgradovat a vylepšovat Wi-Fi ve svých domácnostech. AmpliFi Instant využívá technologii 802.11ac Wi-Fi s rádiovými zařízeními o frekvenci 5 GHz a 2,4 GHz a je vybavena přípojkou WAN a portem Gigabit Ethernet, stejně jako portem Gigabit Ethernet na rozšíření aplikace MeshPoint. Stejně jako u jiných síťových systémů, AmpliFi Instant je dodáván se základním routerem, který můžete rozšířit o zařízení MeshPoint.

To umožňuje, aby pokrytí Wi-Fi bylo rovnoměrně a spolehlivě rozloženo po celém vašem domě, aniž by mohlo dojít k přerušení sítě Wi-Fi. Během procesu rychlého nastavení se AmpliFi Instant připojí k aplikaci iOS nebo Android, kde si uživatelé mohou nakonfigurovat router, zkontrolovat stabilitu své sítě, nastavit rodičovskou kontrolu a funkce vzdáleného přístupu a poskytnout hostům přístup. Instalační proces se zrychluje díky aplikaci MeshPoint, která je předem připojena k routeru, takže zákazníci ji jednoduše zapojí tam, kde je nejvíce zapotřebí Wi-Fi. AmpliFi Instant zakoupíte za 99,99 dolarů jen za router, zatímco AmpliFi Instant Kit je k dispozici za 179,99 dolarů za router a MeshPoint.

Zdroj: macrumors.com