Společnost Totallee vydala novou řadu populárních pouzder pro iPhone Xr. Společnost je známá díky vysoce kvalitním tenkým pouzdrům pro iPhone již od roku 2013, nová sestava je k dispozici v 9 různých barvách a 3 různých stylech.



SUPER TENKÉ POUZDRO PRO iPHONE XR

Barvy: Frosted Clear | Frosted Black | Solid Black | Grey | Navy Blue | Jet White | Jet Black

Jedná se o štíhlé a elegantní pouzdro, které od téhle společnosti známe. Tyto pouzdra jsou pouze 0,02 tlusté. Pokrývají celou zadní část, všechny strany a rohy vašeho telefonu. Toto pouzdro také pomůže chránit váš nový iPhone před každodenním opotřebením a odřeninám. Zatímco Apple nabízí nový iPhone Xr v mnoha barvách, některým lidem možná chybí jedna z nejpopulárnějších barev: černá. Pokud jste jedním z nich, nové černé pouzdro (obrázek nahoře) je skvělou volbou.

JEDNODUCHÉ A PRŮHLEDNÉ POUZDRO

Barva: Clear (Soft)

Nejpopulárnější pouzdro společnosti Totallee je jeho průhledné pouzdro. To je ideální volba pro lidi, kteří chtějí pouzdro, které prakticky nejde vidět. Pouzdro je bez značky a zcela transparentní, takže si stěží všimnete, že ho vůbec máte. Je vyroben z měkkého a trvanlivého TPU, který dokáže ochránit při nárazu.

KOŽENÉ POUZDRO 

Barva: Black (Leather)

Originální kožené pouzdro zakoupíte za 39 dolarů. Podle společnosti je to nejtenčí kožené pouzdro na světě. Jsou vyrobeny z pravé kůže, každé pouzdro je mírně odlišné a má jedinečnou strukturu, která se postupem času mění. U všech pouzder je záruka 2 let a budou odeslány do 2 pracovních dnů. Pokud si objednáte nyní, obdržíte své pouzdro těsně před příchodem nového iPhone Xr.

Zdroj: 9to5mac.com