Apple dnes vydal beta verze macOS Mojave 10.14.2, iOS 12.1.1, tvOS 12.1.1 a druhou beta verzi watchOS 5.1.2 vývojářům. Pojďme se ve zkratce podívat, co je nové a jak je můžete nainstalovat.



Zatím nevíme, jaké vylepšení přinese druhá aktualizace macOS Mojave, ale je pravděpodobné, že bude obsahovat opravy chyb a vylepšení výkonu pro problémy, které nemohly být řešeny v macOS Mojave 10.14.1. Aktualizace systému iOS 12.1.1 znovu zavádí funkci, která vám umožňuje provádět Live Photo během volání ve FaceTime a přináší vylepšení pro uživatelské rozhraní aplikace. U zařízení iPhone XR iOS 12.1.1 umožňuje, aby se funkce Haptic Touch rozšířila na uzamčenou obrazovku. Nejsme si jisti, co může přinést aktualizace tvOS 12.1.1, ale je pravděpodobné, že se zaměří také na chyby, které nebyly řešeny v tvOS 12.1. Aktualizace watchOS 5.1.2 představuje nové komplikace na Apple Watch Series 4 a také nový přepínač v Ovládacím centru pro zapnutí a vypnutí funkce Vysílačka.

Postup pro stažení aktualizace:

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu.)

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru.
Zdroj: macrumors.com