Twelve South dnes představila řadu svých pouzder BookBookJournal a SurfacePad,které byly vyrobeny tak, aby poskytovaly ochranu vašich zařízení iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR.



BookBook kombinuje pouzdro na iPhone s peněženkou, ta nabízí místo až pro pět kreditních karet a kapsu na hotovost. Pouzdro můžete také použít jako stojánek při režimu hands-free, a také můžete oddělit část, která slouží jako peněženka. BookBook je k dostání v černé barvě za 59,99 dolarů pro iPhone XS a za 69,99 dolarů pro iPhone XS Max nebo iPhone XR.

Journal má mnoho stejných vlastností jako BookBook,ale nabízí design kůže. Toto pouzdro je k dispozici také v černé barvě za cenu 69,99 dolarů pro iPhone XS a za 79,99 dolarů pro iPhone XS Max a iPhone XR.

SurfacePad chrání přední a zadní část telefonu, ale neobsahuje oddělené pouzdro. SurfacePad má dva sloty pro karty, můžete ho použít jako stojánek a poskytuje funkce probuzení a spánku na zařízeních iPhone X, iPhone XS a iPhone XS Max. SurfacePad je k dispozici v černé barvě a stojí 59,99 dolarů pro všechna zařízení, ale momentálně je verze pro iPhone XR nedostupná.

Zdroj: macrumors.com