AppleCare+ pro Mac je nyní k dispozici v Kanadě, Mexiku a mnoha zemích Evropy a Středního východu, včetně Rakouska, Francie, Německa, Irska, Itálie, Nizozemska a Saúdské Arábie.



Dále Švédska, Švýcarska, Spojených arabských emirátů a Spojeného království. AppleCare+ pro Mac byl dříve omezen na Spojené státy, Austrálii a Nového Zélandu a Japonska, ale jeho dostupnost se nyní rozšířila i do výše uvedených zemí. AppleCare+ poskytuje až tři roky pokrytí proti poškození a technickou podporu, která je platná od data zakoupení. Do programu se zahrnují až dva případy náhodného poškození. Plán je k dispozici pro počítače MacBook, MacBook Air, 13palcový a 15palcový MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro a Mac mini.

AppleCare+ lze zakoupit společně s novým Macem na webových stránkách společnosti Apple, v Apple Store, kde jsou k dispozici, a u vybraných autorizovaných prodejců společnosti Apple nebo autorizovaných poskytovatelů služeb společnosti Apple. V těchto zemích AppleCare+ pro Mac nahradí základní plán AppleCare pro Mac, který nezahrnuje náhodné poškození. Apple i nadále nabízejí tento základní plán v některých zemích, jako je Španělsko, Finsko, Norsko, Polsko, Tchaj-wan, Singapur a Brazílie.

Zdroj: macrumors.com