Chladné dny pomalu, ale jistě vystřídali ty teplé, slunečné. V chladném období netrpí jenom naše tělo, automobily, ale i mobilní telefony. U iPhonů se chladné období odráží především na problémech s baterií. Problémům s baterií v iPhonu ovšem můžete jednoduše předejít, stačí si nechat baterii vyměnit. Výměna baterie v iPhonu už nemusí být zdlouhavou a drahou záležitostí. Problémů se špatnou baterií může být mnoho. Tyto tři ovšem trápí uživatele iPhonů nejvíc.



Problémy spojené se špatnou baterií v chladném období

Prvním a velice častým problémem jsou rychle klesající procenta baterie. Ráno vyndáte iPhone z nabíječky, baterie je plně nabita. Jdete ovšem na oběd a iPhone Vám signalizuje, že je nejvyšší čas vyhledat zásuvku a připojit nabíječku. Řešením může být také neustále tahání powerbanky po kapsách, komu by se ale chtělo pořád kromě iPhonu dobíjet také “záložní zdroj”.

Druhým problémem, který může komplikovat používání iPhonu více než rychlé klasání procent je předčasné vypínání iPhonu. Jak takové předčasné vypínání vypadá? Váš iPhone disponuje ještě přibližně dvaceti procenty baterie, vy otevřete nějakou aplikaci, nebo fotoaparát a iPhone se z ničeho nic vypne. Zapnout již nelze. Po připojení nabíječky ovšem iPhone naskočí se stejným počtem procent, se kterým se předtím vypnul. Ne tedy s jedním procentem jako by každý očekával, ale klidně s dvaceti procenty.

Třetím nejčastějím problémem je zasekávání iPhonu. Se zasekáváním iPhonu se nejčastěji setkávají uživatelé starších iPhonů. iPhonů 5s, 6 a 6s. Přestože nový iOS 12 zlepšil stabilitu systému i u těchto starších modelů, se zaskáváním se u nich setkáváme neustále. Výměnou baterie tento problém nadobro určitě nevyřešíte, ale můžete zasekává jednoznačně minimalizovat.

Výměna baterie v iPhonu na počkání?

Výměna baterie v iPhonu již nemusí být velkým oříškem a opravou na dlouhé lokte. Nemusíte se ani objednávat, stačí zajít přímo na kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si zde baterii do 10 minut vyměnit. Ano, výměna trvá pouze 10 minut! Navíc si můžete čekání zpříjemnit kávou zdarma. K dispozici Vám jsou také časopisy, nebo wifi připojení zdarma. Pokud si chcete zajistit přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání, můžete si vytvořit klasickou objednávku prostřednictvím následujícího odkazu. Po vytvoření objednávky Vás bude kontaktovat technik, se kterým se domluvíte na ideálním termínu opravy.

H2 – Kde se kamenná prodejna nachází?

Tvrzenýsklo.cz se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Kousek od stanice Metra B – Anděl. Parkování je možné na hlídaném parkovišti přibližně 40 metrů od prodejny. Parkovné Vám bude po dobu servisního zákroku proplaceno. Pro fanoušky magazínu AppleNovinky.cz je připravený specální dárek ke každé výměně baterie v iPhonu. Nahlásíte-li před opravou, že jste čtenáři magazínu AppleNovinky.cz, získáte držák do ventilace automobilu v hodnotě 249 korun zdarma.