iPhone XR, který byl vydán koncem října se prodává lépe než iPhone XS a XS Max od svého uvedení na trh, řekl viceprezident společnosti Apple pro produktový marketing Greg Joswiak.



Ale i přes to, zprávy naznačují, že se neprodává tak dobře, jak očekává Apple. Apple kvůli tomu údajně snížil objednávky iPhone XS i iPhone XR, a také údajně snížil produkci iPhone XR až o třetinu. Joswiak neoznámil žádné konkrétní zprávy o objednávkách, ale místo toho zopakoval své prohlášení, že iPhone XR je nejprodávanějším iPhonem v současné době. Kromě této informace Joswiak uvedl, že Apple opět podpoří Světový den AIDS v sobotu 1. prosince.

Z každého nákupu uskutečněného pomocí Apple Pay v Apple Store nebo prostřednictvím webových stránek společnosti Apple od 1. do 7. prosince bude věnován 1 dolar. Apple také plánuje umístit červená loga Apple na svých 125 Apple Store jak tomu bylo v minulých letech, a na dalších 400 Apple Store budou umístěny červené samolepky pod logem. Společnost Apple v tomto roce nehodlá nabízet žádné speciální propagační akce v App Store.

Zdroj: macrumors.com