Příslušenství pro iPhone může být velice praktickým dárkem, které ocení jistě každý jablíčkář. Které příslušenství pro iPhone je ovšem tím nejlepším? Jak při výběru postupovat a jak získat velice zajímavou slevou i na zlevněné zboží?



Jak postupovat při výběru příslušenství pro iPhone?

Při výběru příslušenství si jako první věc pořádně zjistěte, jakým iPhonem Váš blízký disponuje. Ne všechno příslušenství pasuje na všechny modely a proto je lepší se předem ujistit, pro jaký model příslušenství vybíráte. Výhodou pokud budete vybírat například nabíjecí kabel, kterých není nikdy dost, nemůžete skoro udělat chybu. Od iPhonu 5 po nejnovější iPhone XR je stále stejný nabíjecí kabel, no a co si budeme povídat, komu z nás někdy nabíjecí kabel nechyběl? Vždy je lepší mít nějaký kabel v záloze, ať už do auta či do práce.

Budete-li vybírat příslušenství, nezapomeňte zohlednit také, zdali vybíráte přislušenství pro chlapce, či dívku. (Pána či dámu) Nějaký pořádně růžový třpytkovaný obal na iPhone pánové asi těžko ocení. Pro muže tak doporučuji vybírat tmavší barvy, jako je modrá, černá. Krok vedle ovšem neuděláte ani s červenou, nebo čistě průhlednout. Naopak pro dámy bych volil spíše veselejší barvy, od žluté, přes růžovou po oranžovou.

Pokud budete mít možnost, nebojte se navázat s obdarovávaným před zakoupením konverzaci. Například dotazem, “hele a co používáš na displej? Máš tam nalepené nějaké sklo?” vůbec nic nezkazíte. Naopak, můžete se dozvědět velice cenné informace, které pak zúžitkujete při výběru toho ideálního a praktického dárku.

Které příslušenství pro iPhone vybrat?

Abych Vám trochu pomohl, rozhodl jsem se vypíchnout to nějzajímavější příslušenství, kterým můžete své blízké obdarovat. Jak bylo již výše zmíněno, nabíjecím kabelem rozhodně nemůžete udělat chybu. Roztřepený konec, nebo několikrát přehnutý kabel, to jsou běžné poškození kabelů, se kterými se setkáváme dnes a denně. Koupí nabíjecího kabelu pro iPhone tak nemůžete udělat chybu. Navíc nyní v akci a se slevovým kódem na konci článku můžete originální kabel získat za jedinečnou cenu 224 korun!

Chybu rozhodně nemůžete udělat ani koupít ochranného krytu. Ochranné kryty perfektně chrání zadní část iPhonu proti poškození. Při správné kombinaci s Tvrzeným sklem můžete dosáhnout té ideální ochrany. Jedny z nejlepších ochranných krytů jsou gumové či TPU kryty, které dokáží perfektně utlumit náraz při pádu. Navíc díky velkému množství barevných provedení si vybere opravdu každý. Těmi nejoblíbenějšími a nejprodávanějšími kryty jsou ovšem průhledné, gumové kryty, které dokonale chrání a nezakrývají skvělé designové zpracování iPhonu. S Vánoční slevou můžete mít plastové ochranné kryty již od 75 korun a gumové od 149 korun!

Kde se ovšem vyplatí zainvestovat nejvíce je jednoznačně při nákupu Tvrzeného skla. Tvrzené sklo je to nejlepší příslušenství, které můžete někomu darovat. Tvrzené sklo na iPhone se stará o ochranu displeje. Chrání jej proti poškození při menších nárazech i pádech. Přesto je při poškození snazší a především levnější vyměnit prasklé Tvrzené sklo za nové, než investovat do výměny displeje! Ideálním Tvrzeným sklem pro iPhone je 3D Tvrzené sklo PREMIUM, které dokonale ochrání i zaoblené části displeje a perfektně splyne s displejem. Velice snadno se aplikuje. Pokud si na aplikaci nebudete věřit, můžete se stavit na prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Pro snazší nalepení nalepení skla je pro Vás na krabičce připravený manuál v českém jazyce a čistící hadříky, které slouží pro očištění displeje před aplikací. Ve vánoční akci za 449 korun za prémiová 3D skla od iPhonu 6 po iPhone XS Max!

Slevový kód i na zlevněné zboží pro čtenáře!

V rámci Vánočních slev je možné zakoupit všechno příslušenství za mnohem lepší ceny. Slevový kód s 25% slevou na celou objednávku můžete využít až do 31.12.2018. Slevový kód není ovlivněný cenou ani množstvím zakoupených produktů, navíc se vztahuje i na zlevněné zboží! Slevový kód: VANOCE2019 – Uplatnit lze i při nákupu na kamenné prodejně v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Potřebujete-li poradit s výběrem, využijte uvedeného kontaktu zde, rádi Vám poradíme!