Podívejte se na nejnovější Unboxing video, které se objevilo na YouTube. Video představuje nový 12-palcový iPad Pro společně se Smart Keyboard Folio a Apple Pencil 2. Zařízení nabízí mnoho novinek ve srovnání s předchozím modelem.



Nové modely iPadu Pro jsou vybaveny zcela novým designem s displejem od okraji k okraji, bez Home Button, protože Touch ID nyní nahradil Face ID. Tento design je neuvěřitelně krásný, zvláště když ještě nabízí True Tone, ProMotion pro 120Hz obnovu a širokou podporu pro živé barvy.

iPad Pro již nemají hladké, zaoblené hrany, které se zužují do zadní části tabletu, místo toho jsou ploché, což připomíná iPhone 5.

11-palcový model má stejnou velikost jako 10,5palcový model, ale má větší displej, ale u modelu o rozměrech 12,9-palců Apple zmenšil velikost těla, takže je menší, kompaktnější a snadněji se drží. Je zde nový port USB-C, takže můžete připojit různé věci, jako jsou 4K displeje, fotoaparáty a dokonce i váš iPhone. Přes rozhraní USB-C může iPhone nabít iPad Pro, podobně jako u Macu. Face ID na novém iPadu Pro funguje skvěle a na rozdíl od iPhonu, můžete iPad odemknout buď na výšku, nebo na šířku. Při používání v režimu na šířku je třeba dbát na to, aby senzor nebyl zakryt rukou, ale jinak funguje bezchybně.

A12X v iPadu Pro je super rychlý, je dokonce rychlejší než mnoho notebooků na trhu, ale je tu jedna věc, kterou si musíte uvědomit. Všechny modely 64, 256 a 512 GB jsou vybaveny 4GB RAM, zatímco modely 1TB mají 6GB. Zatím není úplně jasné, proč modely s vyšší kapacitou mají více paměti RAM. Apple navrhl dvě příslušenství pro iPad Pro: Apple Pencil 2 a Smart Keyboard Folio. Pokud chcete kreslit, Apple Pencil 2 je nutností. Je menší než originál a nabíjí se pomocí bezdratového připojení.

Klávesnice Smart Keyboard Folio se podobá klávesnici předchozí generace, ale tento styl klávesnice je skvělý, protože nabízí zároveň i ochranu celého zařízení.

Zdroj: macrumors.com