Snapchat dnes připravuje aktualizaci se zaměřením na přátele. Uživatelé mohou nyní v aplikaci Snapchat prohlížet Profily přátel. Jak je vidět na následujícím obrázku tato nová funkce je způsob, jakým Snapchat soupeří s jinými sociálními sítěmi.



V tomto profilu mohou uživatelé vidět všechny zprávy a odkazy, které byly uloženy do konverzace s konkrétním uživatelem, umístění uživatele na mapě Snap a další. Je zajímavé, že tyto profily nejsou veřejné. Místo toho je budou vidět pouze přátelé při pohledu na jednotlivá nebo skupinová zasílání zpráv. Snapchat říká, že funkce Profily přátel se v následujících týdnech začnou rozšiřovat na uživatele po celém světě. V každém profilu naleznete obrázky, videa, zprávy, odkazy a další, které jste vy a vaši přátelé uložili do chatu, a to vše na jednom místě.

Funkce usnadňuje hledání vašich vzpomínek a důležitých informací, které jste v průběhu času uložili. Je to nejrychlejší způsob, jak najít nejdůležitější informace o vašem přátelství. Každé přátelství bude viditelné pouze vám a druhé osobě (nebo skupině). Kromě profilů dnes také oznámil Snapchat pár nových věcí týkající se Bitmoji. První z nich jsou příběhy Bitmoji, o kterých společnost říká, že jsou to komiksové příběhy. Dále společnost uvádí novou platformu, pomocí níž mohou uživatelé nakupovat produkty jako jsou trička, hrnky, pouzdra na telefony a další s motivem Bitmoji.

Zdroj: 9to5mac.com