Když si zakoupíte nový Mac Mini, nedostanete k tomuto zařízení žádný displej, klávesnici ani myš. Pokud máte jeden z nových Macu Mini, můžete použít iPad Pro se zařízením Luna Display, aby pracoval jako displej Macu Mini.



Luna Display dosud nebyl používán jako primární displej, protože byl vždy spárován s Macy, které jsou vybaveny displejem, teď by mohl přijít na to čas to otestovat. V příspěvku na blogu vysvětluje Astropad, jak může být zařízení Luna Display, iPad a Mac společně použity. Toto nastavení skutečně kombinuje to nejlepší z obou zařízení – skvělý výkon Macu Mini a úžasný displej iPadu.

Pomocí softwaru Luna Display můžete plně využít všech pixelů na iPadu. A protože Luna Display běží přes WiFi, získáte flexibilitu bezdrátového připojení. Všechno funguje skvěle. Chcete-li nastavit iPad jako displej Macu Mini, budete potřebovat zařízení Luna Display pro připojení do USB-C portu Macu mini, doprovodnou aplikaci, iPad Pro (fungovat budou všechna zařízení), klávesnici, myš a spolehlivou WiFi síť. Luna Display lze zakoupit na webové stránce společnosti za cenu 80 dolarů.

Zdroj: macrumors.com