Od otevření v říjnu 2017 se prodejna Apple Michigan Avenue na řece v Chicagu stala vyhledávanou destinací pro fanoušky Apple, architektonické nadšence a kreativní profesionály.



Obchod nabízí úchvatný výhled na řeku. Obliba a viditelnost prodejny nyní získala cenově výhodnou realitní transakci. Společnost Crain’s Chicago Business uvádí, že majitel nemovitosti Walton Street Capital souhlasil s prodejem vlajkového obchodu investiční společnosti Invesco za zhruba 79 milionů dolarů. Podle zprávy by transakce byla pátou nejdražší realitní transakcí, kterou Chicago vůbec zažilo. 

Nemovitost byla uvedena do prodeje na Walton Street. 15-letý pronájem společnosti Apple v současné době stanovuje roční rentu ve výši 2,5 milionu dolarů, přičemž sazby se zvyšují o 10 % každých pět let. Zatímco Walton Street Capital původně zakoupil obchod v dohodě, která zahrnovala 35-podlažní kancelářskou budovu na ulici 401 N. Michigan Avenue, prostor společnosti Apple byl rozdělen od ostatních aktiv na prodej společnosti Invesco v naději, že bude mít větší dlouhodobý výnos.