Steve Hemmerstoffer z OnLeaks dnes na Twitteru sdělil, že pouzdro pro AirPods s podporou bezdrátového nabíjení bude vydáno již brzy, ale vydání nových AirPods 2 s podporou funkce „Hey Siri“ se může trochu zpozdit.



Tato zpráva prý byla získána z nového ale spolehlivého zdroje. Zdá se, že Hemmerstoffer si je jistý, že pouzdro bude vydáno již brzy. Většina zpráv o AirPods 2 uváděla, že by měly vyjít začátkem roku 2019. Právě dnes ráno se na webové stránce iphonehellas.gr objevilo, že nové iPady, AirPods 2 a AirPower budou vydány 29. března. Včera DigiTimes zopakoval předchozí zprávy, že AirPods 2 budou vydány v první polovině letošního roku.

OnLeaks dále uvádí, že AirPods 2 budou k dispozici v nových barvách a včera MySmartPrice tvrdil, že nové sluchátka budou k dispozici v černé a bílé barvě. Kromě AirPods 2 a jejich nové funkce „Hey, Siri“, Apple pravděpodobně již pracuje na AirPods třetí generace, které budou voděodolné. Hemmerstoffer a společnost OnLeaks mají dobré zkušenosti s poskytováním informací. Například Hemmerstoffer sdílel koncept iPadu Pro 2018 s přesným popisem designu měsíc předtím, než zařízení vydal Apple.

https://twitter.com/OnLeaks/status/1095284315280363522

Zdroj: macrumors.com