Vedoucí maloobchodu Angela Ahrendts, kam patří i Apple Story na celém světě opouští společnosti Apple. Angela byla na této pozici 5 let a za jejího vedení změnily Apple Story i Apple Premium Reseller prodejci svůj design. Aktuálně můžeme tento vzhled vidět u Apple Premium Reseller prodejců v ČR jako je iSTYLE, iWant, iSetos a další.



Ahrendts byla před nástupem do Applu v roce 2014, generální ředitelkou módní společnosti Burberry.

Její pozici nahraní Deirdre O’Brien a má kromě malooobchodu převzít i Apple Online Store v rozšířené funkci senior viceprezidenta pro malooobchod a lidi, která spadá přímo pod generálního ředitele Applu Tima Cooka.

V novém postavení bude rovněž vést tým lidí a bude dohlížet na všechny funkce týkající se lidských zdrojů, včetně rozvoje talentů a univerzity Apple, náboru, vztahů se zaměstnanci a zkušeností, obchodního partnerství, výhod, kompenzace a začlenění a rozmanitosti.

O’Brien řekla: Lidé přicházejí do Applu, aby mohli dělat nejlepší práci v jejich životě, a naše maloobchodní týmy projevují svou vášeň každý den v každé interakci po celém světě,“ řekla Deirdre O’Brien, senior viceprezident maloobchodu a lidí. „Je to příležitost k životu, s jakým talentovaným, různorodým a nápaditým týmem pracovat a těším se z této cesty a nadále pokračovat v důležité práci týmu při podpoře všech úžasných zaměstnanců společnosti Apple. „

Angela Ahrendts opustí Apple k měsíci dubnu letošního roku a vyjádřila se k odchodu následovně:  Posledních pět let byly nejvíce povzbudivé, náročné a naplňující svojí kariéru. Díky kolektivnímu úsilí týmů nebyl obchod nikdy silnější nebo lepší, aby mohl Apple ještě více vydělávat,“ řekla Angela Ahrendtsová, senior viceprezidentka maloobchodu. „Cítím, že není lepší čas předat pozici Deirdre, jednomu z nejsilnějších manažerů pro společnost Apple. Těším se, že se podívám na to, jak tento úžasný tým pod vedením O’Brien bude i nadále měnit světovou jednotu a komunitu. “