Začátkem tohoto měsíce společnost Nomad představila nový řemínek pro Apple Watch. Stojí 180 dolarů, což z něj dělá cenově dostupný řemínek než je podobný řemínek od Apple.



Společnost Nomad je známá její jedinečnou řadou příslušenství pro Apple zažízení. Mohli jsme vidět různé řemínky pro Apple Watch, které byly zaměřeny především na aktivní životní styl. Nomad Titanium Band pro Apple Watch stojí 180 dolarů, což je mnohem méně, než podobný řemínek od Apple. Ve skutečnosti je to o 170 dolarů méně. Řemínek je skvělý i pro větší zápěstí, nicméně v balení je zahrnut nástroj, díky kterému si ho můžete upravit. Všechno dostanete v matné černé krabičce zabalené v balíčku, aby váš řemínek nebyl poškrábán.

Tyto typy řemínků většinou způsobují problém pro někoho s menším zápěstím a také způsobují zachytávání vlasů, což je velmi nepříjemné. Nicméně řemínek od společnosti Nomad překvapil a ani s jedním nebyly problémy.

Proces odstraňování článků je poměrně snadný. S řemínkem dostanete příslušenství, které pomáhá při odstraňování jednotlivých částí. Řemínek je k dispozici k zakoupení již od dnešního dne přímo ze stránky výrobce za 179,95 dolarů. K dispozici je v barvách černá nebo stříbrná.

Zdroj: 9to5toys.com