V pátek odpoledne Apple oznámil, že nabíjecí podložka AirPower vydána nebude. Zpráva přišla jako překvapení, protože podpora pro tuto nabíjecí podložku byla nalezena v první beta verzi iOS 12.3 a další důkazy poukazovaly na její vydání.



Nyní, když víme, že jejího vydání se nedočkáme se v dnešním článku podíváme na některé z nejlepších alternativ, které si můžete koupit. Zatímco následující nabíjecí zařízení mají některé výhody i nevýhody, většinou z nich můžete nabít až tří zařízení najednou. Dobrou zprávou je, že všechny tyto zařízení pravděpodobně stojí méně než to, co by stála AirPower.

Nomad

Nomad nabízí Base Station, kterou prodává za 100 dolarů. Jedná se o jednoduchou bezdrátovou nabíječku s podporou Qi. Může nabíjet až čtyři zařízení najednou pomocí 7,5W USB portu a 18W USB-C portu pro nabíjení pomocí kabelu. Dvě nabíječky Qi nabízejí výkon až 10W. Základní stanice nabízí skvělý vzhled s koženou podložkou tvořící většinu produktu.

Belkin

Belkin nabízí celou řadu skvělých nabíječek. Dříve jsme vyzkoušeli Boost Up Special Edition Wireless Charging Dock a zjistili jsme, že je to skvělá volba. Stejně jako Base Station od spolčnosti Nomad, nabízí bezdrátové nabíjení pro iPhone a Apple Watch, s dalším portem USB na zadní straně pro nabíjení třetího zařízení. Boost Up Special Edition Bezdrátové nabíjení Dock je k dispozici za 160 dolarů.

Belkin také nabízí levnější variantu Boost Up Wireless Charging Dock, která stojí 120-140 dolarů.

Zens & SliceCharge

Obě společnosti nabízejí několik zajímavých možností. Z nichž bezdrátová nabíječka SliceCharge 3v1  je nejvhodnější a navíc velmi levná, stojí 59 dolarů.