Apple plánuje vydat dlouho očekávanou bezdrátovou nabíjecí podložku AirPower ke konci března, podle DigiTimes. Toto období nastalo právě nyní, takže pokud je tato informace přesná, mohli bychom se jí dočkat již brzy.



Zdroje uvádějí, že bezdrátová nabíječka AirPower pro iPhone, Apple Watch a AirPods bude oficiálně zahájena koncem března, což výrazně zvýší výnosy společnosti Lite-On za druhé čtvrtletí roku 2019. Do konce března zbývá 10 dní, včetně dneška. DigiTimes má smíšené výsledky, pokud jde o předvídání vydání produktů společnosti Apple. Zatímco DigiTimes má zdroje v Asii, zejména v Tchaj-wanu, zdroje z dodavatelského řetězce obvykle spíše řeknou, co přijde, než kdy. Určitě se zvyšuje počet důkazů, že AirPower brzy vyjde.

Včera, MacRumors objevil novou fotografii AirPower, na které byl iPhone XS a nové pouzdro s podporou bezdrátového nabíjení, které vyšlo tento týden. Mezitím The Wall Street Journal oznámil, že Apple schválil výrobu AirPower počátkem tohoto roku, a analytik Ming-Chi Kuo sdělil, že AirPower bude vydána v první polovině roku 2019. AirPower je navržena tak, aby nabíjela více zařízení Apple najednou, včetně iPhone 8 a novějších, Apple Watch Series 3 a novějších a AirPods, když jsou umístěny v novém pouzdru podporujícím bezdrátové nabíjení, které bylo představeno ve středu.