Apple vydal první beta verzi tvOS 12.3, iOS 12.3, macOS Mojave 10.14.5 a watchOS 5.2 pro vývojáře. My si v dnešním článku ukážeme, co je nové a také to, jak můžete tyto beta verze nainstalovat na svá zařízení.



Jako aktualizace 12.x může obsahovat významnější funkce než menší aktualizace 12.x.x. iOS 12.3 je třetí hlavní aktualizace iOS 12. iOS 12.3 představuje vylepšenou aplikaci TV, kterou Apple plánuje vydat v květnu, a také vylepšení služby Apple News+, která byla spuštěna v pondělí. Přepracovaná aplikace TV, která bude k dispozici na zařízeních Apple TV a iOS, má aktualizovaný vzhled a nové funkce. Nabídne vám televizní pořady a filmy, které by vás mohly zajímat, zatímco nová služba Apple TV Channels vám umožní sledovat obsah od poskytovatelů, jako je HBO, Starz, a Showtime přímo v aplikaci. tvOS obsahuje také novou aplikaci TV a opravy chyb a vylepšení.

macOS Mojave 10.14.5 představuje pravděpodobně opravy chyb a vylepšení stability. watchOS 5.2 rozšiřuje dostupnost aplikace EKG do Hongkongu a 19 evropských zemí. Fukce je tedy aktuálně dostupná v těchto zemích: Americké Panenské ostrovy, Belgie, Dánsko, Finsko, Francie, Guam, Hongkong, Irsko, Itálie, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Portoriko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Spojené království, Spojené státy, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko. Obsahuje také podporu pro druhou generaci AirPods, díky tomu je můžete používat s Apple Watch. K dispozici jsou také dva nové ciferníky Hermès, které odpovídají jarní kolekci řemínků Hermès.

 

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: macrumors.com, 9to5mac.com