První beta verze iOS 12.3 a tvOS 12.3 obsahují novou aplikaci TV. Je to aktualizovaná verze původní aplikace TV, která obsahuje filmy, živé sportovní přenosy, novinky a další pořady, vše na jednom snadno přístupném místě.



V aplikaci můžete stále najít funkci, která umožňuje pokračovat ve sledování toho, na co jste se nedodívali. Můžete také najít novou kartu Pro Vás, která nabízí doporučené televizní pořady a filmy na základě toho, co sledujete.

Toto doporučení vám nabídne obsah z více než 150 streamingových služeb, jako je Hulu, Amazon Prime, DirecTV Now, PlayStation Vue a další.

Aplikace TV také nabízí novou službu nazvanou Apple TV Channels, která nabízí obsah různých služeb bez nutnosti otevírat další aplikaci. Najdete zde například obsah z CBS All Access, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, The History Channel Vault a Comedy Central Now. V budoucnu bude tato aplikace obsahovat také službu Apple TV+, která bude obsahovat všechny původní televizní pořady a filmy od společnosti Apple.