Moštárna je nejnovějším projektem iPure. Pokud se bezplatně přihlásíte k odběru Moštárny, tak vám každou neděli pošleme přehled dění kolem Applu v uplynulém týdnu. Pokud se k odběru stihnete přihlásit do konce března, můžete vyhrát originální Apple tričko!



Co je Moštárna?

Nestíháte sledovat dění kolem Applu, ale chcete být v obraze? Nebo vás nebaví brouzdat záplavami bulvárních zpráv, konceptů, spekulací a dalších nevěrohodných informací? Když se přihlásíte k odběru Moštárny, pošleme vám vždy v neděli redakčně připravený výběr nejzajímavějších novinek i s našim komentářem. Ušetříme vám čas, nervy a neuteče vám žádná důležitá informace.

Emaily odběratelů nikdy nepředáme třetí straně a nikdy nepoužijeme k jiným účelům. Sami si můžete řídit, jaké informace vás zajímají a kdykoli odběr zrušit.

Jak vyhrát Apple tričko?

Je to jednoduché jako facka. Stačí se přihlásit k odběru do konce března 2019, publikovat na libovolné sociální síti odkaz na tuto soutěž a mít štěstí.

2. dubna 2019 vylosujeme jednoho z odběratelů, oslovíme ho emailem, na který se registroval a následně mu poštou zašleme originální Apple tričko s motivem HomePodu, které nejde koupit nikde jinde, než v Applu v Cupertinu! Jedná se o americkou velikost L, tedy ekvivalent evropského XL.