Apple oficiálně zrušil vývoj AirPower. Jakou bezdrátovou nabíječku ale pořídit místo ní? My si v dnešním článku představíme bezdrátovou nabíječku Belkin BoostUp Special Edition, která spolehlivě nabije až tři zařízení najednou.



Všechny nabíjecí stanice nabízejí spoustu známých funkcí, jako je tomu zde. Belkin BoostUp Special Edition má dvě bezdrátové nabíječky – jednu pro váš iPhone, druhou pro  Apple Watch. Na zadní straně je další výstup USB, který umožňuje nabíjení třetího zařízení, například druhého zařízení Apple Watch, jiného telefonu nebo iPadu.

Společnost Belkin nabízí dvě verze bezdrátové nabíječky BoostUp. Obě jsou stejné, ale liší se svým designem. Preferujeme model Special Edition, který je dostupný pouze od společnosti Apple nebo Belkin a který má poněkud lepší design. Obě jsou k dispozici v bílé nebo černé barvě a vypadají lépe než většina levnějších alternativ.

Když máte telefon ležet vodorovně, není možné jej odemknout pomocí Face ID, bez toho, aniž byste zadali přístupový kód nebo ho zvedli. Na této nabíječce je iPhone v režimu na výšku, díky tomu ho můžete pohodlně odemknout. V noci můžete zkontrolovat čas na Apple Watch a můžete odemknout telefovat a zkontrolovat například zprávy v iPhonu.

Belkin BoostUp Special Edition obsahuje port USB. Jedná se o standardní USB-A port a je omezen na 5W. Skvěle pomocí něj nabíjete malé doplňky, ale vtěší zařízení jako například iPad Pro bude trvat velmi dlouho.