Satechi nabízí několik stojánků pro iMac, což umožňuje zákazníkům umístit svůj iMac o něco více nahoru a také si uspořádat svoji pracovní plochu a získat přístup k několika dalším portům.



Satechi vydal zcela nový stojan pro iMac, který je tak trochu kombinací dvou předchozích stojánků této společnosti a nabízí větší počet dostupných portů. Je navržen z broušeného hliníku a má design, který dokonale ladí s jakýmkoliv moderním iMacem. Napravo je také velmi slabá bílá LED dioda, která označuje úspěšné připojení k iMacu.

Nabízí slot pro kartu microSD, slot pro kartu SD, audio konektor, tři porty USB-A a jeden datový port USB-C (není určen pro rychlé nabíjení). Samotný stojan má USB-C kabel pro připojení k iMacům s podporou Thunderbolt 3 a je dodáván s malým adaptérem USB-C/USB-A, takže je v podstatě kompatibilní s jakýmkoliv iMacem.

Stojánek Satechi je přibližně 1,63 palců vysoký, s malými gumovými nožičkami, které zajistí, že celá stanice bude stabilní i po umístění iMacu. Ve stojánku nejsou k dispozici žádné úložné prostory ani zásuvky, ale malé množství prázdného prostoru vytvořeného mezi stolem a spodní částí stojanu poskytuje ideální místo pro externí úložiště, flash disky a další malá zařízení.

Všechny tři porty USB-A pracují podle očekávání. Port USB-C je určen pouze pro přenos dat a není určen pro nabíjení, i když je schopen nabíjet iPhone X, nicméně, nenabíjí příliš rychle.

Velkou nevýhodou je, že pokud máte klávesnici přímo před stojanem, jakýkoli flash disk vložený do stojanu, nebo nabíjecí kabel vašeho iPhonu, vám bude překážet a zasahovat do klávesnice.