Apple dnes představil svůj nový Apple Store v Carnegie Library na náměstí Mount Vernon ve Washingtonu těsně před slavnostním otevřením, které proběhne v sobotu 11. května v 10:00 místního času.



Apple říká, že je to nejrozsáhlejší historický projekt obnovy doposud. Carnegie Library obsahuje revitalizované velké vstupní náměstí, nové velké vstupní schodiště na Mount Vernon Place, atrium, kde se budou konat zasedání Today at Apple, kde byla dříve umístěna knihovna. Na oslavu otevření se budou konat speciální sezení Today at Apple od 18. května do 29. června. Deirdre O’Brien sdělila: „Ať už zákazníci přicházejí, aby prozkoumali nové produkty, navštívili Genius Bar nebo sezení Today at Apple, Apple Carnegie Library je místem pro každého. Jsme nadšeni, že můžeme sdílet tento nádherný prostor se všemi našimi zákazníky ve Washingtonu.“

„Apple Carnegie Library bude ve své nové fázi místem, kde se můžeme podělit o své nápady a o produkty, které vytváříme, a zároveň v lidech povzbuzovat a rozvíjet kreativitu. Také pro nás byla čest toto místo zrenovovat,“ uvedl Jony Ive, hlavní designér společnosti Apple. Carnegie Library také obsahuje nové historické centrum, které zahrnuje Kiplingerovu výzkumnou knihovnu, tři galerie a obchod s muzeem, všechny vlastněné a provozované 125letou historickou společností. Plány společnosti Apple na otevření Apple Store v Carnegie Library byly poprvé odhaleny v roce 2016.