Apple vydal macOS Mojave 10.14.6, watchOS 5.3, iOS 12.4 a tvOS 12.4 pro vývojáře a my si v dnešním článku ukážeme, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat na váš systém.



macOS Mojave 10.14.6 pravděpodobně bude obsahovat opravy chyb a vylepšení výkonu. Bude to pravděpodobně jedna z posledních aktualizací operačního systému macOS Mojave, protože Apple bude brzy začne pracovat na macOS Mojave 10.15. Není zatím jasné, jaké funkce budou zavedeny ve watchOS 5.3, ale jako software 5.x by mohl představit nové funkce a pozoruhodné změny a je také pravděpodobné, že se zaměří na opravy chyb a další zlepšení výkonu, stejně jako tvOS 12.4. Jako aktualizace 12.x může iOS 12.4 obsahovat výraznější funkce než menší aktualizace 12.x.x. Je to čtvrtá hlavní aktualizace systému iOS 12. Tato aktualizace může být jednou z posledních, jelikož Apple již pracuje na iOS 13, který by měl být představen na WWDC v červnu.

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).
Zdroj: macrumors.com