Facebook dnes oznámil, že znovu zavádí funkci Zobrazit jako, která je navržena tak, aby vám umožnila shlédnout váš profil tak, jak ho vidí ostatní, takže jej můžete upravit, pokud si nepřejete veřejně sdílet některé informace.

Reklama

Facebook navíc přidává tlačítko Upravit veřejné informace přímo do vašeho profilu, což usnadní nastavení informací o vás, které jsou veřejně viditelné. Facebook odstranil funkci „Zobrazit jako“ v září 2018 poté, co zranitelnost podobné funkce umožnila hackerům ukrást přístupová hesla téměř 50 milionů účtů. Facebook nyní říká, že tato funkce nebyla bezpečnostní chybou ovlivněna a byla populárnější než funkce Zobrazit jako konkrétní osoba, která je stále deaktivována.