Očekává se, že příští hlavní aktualizace macOS bude představena příští týden během vývojářské konference společnosti Apple. Včera jsme sdíleli exkluzivní snímky obrazovky iOS 13, ukázali jsme tmavý režim, novou aplikaci Připomínky a další.



Dnes tu máme snímky obrazovky, které ukazují, jak budou vypadat aplikace Hudba a TV na macOS, snímky byly sdíleny na webu 9to5Mac. Jak jsme uvedli dříve, nová aplikace Hudba je založena na iTunes. Aplikace Hudba i TV mají podobný design, s šedým postranním panelem se seznamem částí. Co můžeme také vidět je návrat barevných ikon do postranního panelu. V obou aplikacích jsou tyto ikony barevné, což je velmi odlišné od monochromatických ikon, které jsou běžné v postranních panelech v předchozích verzích macOS.

V aplikaci Hudba můžeme stále vidět možnost synchronizace zařízení, jako je iPhone a iPod. Zařízení se zobrazují v postranním panelu stejně jako na iTunes. Vyhledávací panel byl přesunut do postranního panelu, kde můžeme vidět kategorii Apple Music i hudební knihovnu uživatele. Nová aplikace TV obsahuje panel nástrojů v horní části, kde můžeme vidět sekce Sledovat nyní, Filmy, TV Show, Děti a Knihovna. Každá sekce má svůj vlastní postranní panel s kategoriemi obsahu.