O víkendu, Benjamin Geskin zveřejnil, že zaměstnanci Apple nyní dostávají své vlastní kreditní karty Apple Card jako součást testování. Geskin zvěřejnil fotky Apple Card na Twitteru, a tak se na ně můžeme podívat.



Apple Card je dodávána v barevném obalu, který obsahuje skrytou značku NFC. Chcete-li kartu aktivovat, stačí otevřít aplikaci Peněženka a kartu položit vedle iPhonu. Na iPhonu vám vyskočí oznámení podobné jako když spárujete AirPods. Apple Card je vyrobena z titanu a společnost Apple na ní vyryje jméno zákazníka. Karta neobsahuje žádné další vytištěné identifikační znaky, jako jsou data vypršení platnosti nebo čísla účtů. Přední strana karty obsahuje pouze jméno vlastníka, čip a logo Apple. Na zadní straně karty je logo Mastercard a Goldman Sachs, kteří jsou bankovní partneři společnosti Apple.

Apple Card neúčtuje žádné poplatky, úrokové sazby se pohybují mezi 13-24%. Apple Card můžete využít v místech, která nemají žádné bezkontaktní transakční zařízení. Očekává se, že bude k dispozici ve Spojených státech v létě.